• De eerstvolgende groep start op 19 juni!

Contact

0620018123

Homeruslaan 59a, Utrecht

Waarom Leefstijl Utrecht?

Waarom Leefstijl Utrecht?

Sinds het allereerste begin in 2019 geef ik het CooL Programma in Utrecht. Doordat ik al met ruim 20 groepen gewerkt heb, heb ik nu veel ervaring met het geven van het CooL programma en kan ik goed inspelen op de individuele behoeften en doelen van de deelnemers.

Als erkend leefstijlcoach ben ik aangesloten bij BLCN en Kabiz. Na mijn post-hbo opleidng tot leefstijlcoach, heb ik nog veel extra, relevante cursussen gedaan op het gebied van onder meer Emotie-Eten en Systemisch coachen. Ik ben gecertificeerd voor het CooL Programma  en SLIMMER, maar geef met name het CooL Programma in Utrecht Oost.

Sinds 2023 ben ik aangesloten ook bij Sterkz.org. Hierdoor kan ik rechtstreeks declareren bij alle zorgverzekeraars en heb ik een extra sterk netwerk met andere behandelaars en betrokkenen in de keten. Daarnaast heb ik een intervisiegroep met andere leefstijlcoaches in Utrecht en een sterk netwerk met Beweegcoaches in de verschillende wijken.

Opleidingen

Na mijn opleiding tot Fysiotherapeute heb ik verschillende aanvulende opleidingen gedaan.

  • Diverse cursussen waaronder Emotie-Eten, Systemisch werken, Psyche & Gewicht, etc.
  • GLI Certificering voor het CooL Programma & SLIMMER
  • Diploma Leefstijlcoach
  • Diploma Medical Fitnes/ Personal Trainer
  • Diploma Fystiotherapie
Image

De voordelen van Leefstijl Utrecht

Voordelen van het doorverwijzen naar Leefstijl Utrecht

01

Ervaren en gedreven Leefstijlcoach

Met ruim 4 jaar ervaring met meer dan 20 groepen, heeft Doriet Lyppens een ruime ervaring met het geven van Leefstijl programma's en kan ze gooed inspelen op de inviduele doelen en wensen van deelnemers.
02

Aangesloten bij Sterkz.org

Leefstijl Utrecht is aangesloten bij Sterkz.org. Je kunt dus klanten van alle zorgverzekeraars doorverwijzen.
03

Veilig verwijzen & updates via Zorgdomein

Je kunt klanten veilig en snel doorverwijzen via Zorgdomein. Via Zorgdomein word je ook op de hoogte gehouden van de in behandelname van jouw klanten en over de voortgang van de behandeling.
04

Sterk netwerk in Utrecht

Ik heb een groot netwerk binnen Utrecht met onder meer Beweeggcoaches, een intervisiegroep met collega leefstijlcoaches en via Sterkz.org met andere betrokkenen in de keten.

Leefstijl Utrecht is aangesloten bij:

BLCN
Kabiz
Sterkz.org
Zorgdomein