• De eerstvolgende groep start op 19 juni!

Contact

0620018123

Homeruslaan 59a, Utrecht

Leefstijlcoach

Doriet Lyppens
Doriet LyppensLeefstijlcoachdoriet@leefstijl-utrecht.nl

Erkend Leefstijlcoach

Mijn naam is Doriet Lyppens-Merhav. Na mijn opleiding tot fysiotherapeute heb ik eerst lange tijd in revalidatiecentra gewerkt. Na een aanvullende opleiding voor Medische Fitness ben ik gaan werken als fysiotherapeute bij de sportafdeling van De Hoogstraat en als fitnessinstructeur en personal trainer bij Sportcentrum Oudenrijn.

Ik begeleid mensen om gezond en verantwoord te sporten. Als Personal trainer help ik hen hun individuele doelen te bereiken voor een gezonde leefstijl. Tijdens mijn werk heb ik gemerkt dat ik ook veel tijd bezig was met de vraag hoe mensen hun leefstijl kunnen veranderen. Daar was duidelijk veel behoefte aan.

Daarom ben ik de opleiding gaan volgen tot Leefstijlcoach. Tijdens deze opleiding heb ik met veel theorie en praktijk geleerd hoe ik mensen het best kan helpen hun leefstijl structureel te veranderen. Ik vind het werk als Leefstijlcoach geweldig omdat ik intensief met mensen kan samenwerken en ze echt kan helpen. Met mijn energie en kennis coach ik graag mensen om hun individuele doelen rondom een gezonde leefstijl te bereiken.

Ik ben een erkend Leefstijlcoach. Daarvoor heb ik de opleiding gedaan bij Avleg en ben ik ingeschreven bij de Beroepsvereniging LeefstijlCoaches Nederland (BLCN).

Opleidingen

Na mijn opleiding tot Fysiotherapeute heb ik verschillende aanvulende opleidingen gedaan.

  • Diverse cursussen waaronder Emotie-Eten, Systemisch werken, Psyche & Gewicht, etc.
  • Certificering CooL Programma & SLIMMER
  • Diploma Leefstijlcoach
  • Diploma Medical Fitnes/ Personal Trainer
  • Diploma Fystiotherapie